Skip to content

Diëtetiek

Voeding speelt een belangrijke rol binnen uw gezondheid en leefstijl. Een gezond voeding- en beweegpatroon is dan ook de basis die u nodig heeft om uw lichaam goed te laten functioneren. Tevens kan het aanpassen van uw voedingspatroon een positieve werking hebben op verschillende ziektes en bij medische klachten.

Wat kunnen wij doen voor u?

De diëtisten van ZorgWereld zijn KP-geregistreerde specialisten op het gebied van voeding en gezondheid. Haar uitgangspunten zijn een goede eetstijl met een gebalanceerd voedingspatroon dat past bij het leven van de cliënt. Voedings- of dieetadvies is maatwerk en daarom zet zij zich in voor een juist voedingspatroon zodat jij je beter gaat voelen. De diëtisten hebben veel werkervaring in de multi-culturele keuken. Dit zorgt ervoor dat elke behandeling een maatwerk is en past bij jouw leef en eetstijl!

De diëtisten van ZorgWereld geven voedingsadvies bij:

 • Overgewicht & ondergewicht
 • Diabetes
 • Hart- & vaatziekten
 • Maag- & darmklachten
 • Buitenlandse eetgewoonten
 • Kinderdiëtetiek
 • Lactose intolerantie
 • COPD/ Long COVID
 • Zwangerschap & Kinderen
 • Oncologie
 • Sportvoeding

Werkwijze

U heeft de knoop doorgehakt! U hebt besloten om samen met een diëtist een gezondere leefstijl te beginnen. Diëtistenpraktijk ZorgWereld is bereid om samen succes te boeken.

Wanneer u contact opneemt met Diëtistenpraktijk ZorgWereld krijgt u een diëtist aan de lijn. Samen plannen wij een afspraak voor een diëtist in de buurt. Een kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend.

De eerste keer dat u op het spreekuur van de diëtist komt vindt het intake gesprek plaats. Er wordt gekeken naar uw huidige voedingspatroon en leefstijl. Tijdens het gesprek komen onder andere uw wensen, mogelijkheden, medische gegevens, dagelijkse bezigheden en dieetgeschiedenis aan bod. Al deze factoren kunnen van invloed zijn op uw gezondheid.

Daarna kijkt de diëtist welke aanpassingen in uw voeding en leefstijl kunnen bijdragen aan uw gezondheid. De diëtist maakt in samenspraak met u een persoonlijk behandelplan. Deze worden uiterlijk binnen 5 werkdagen schriftelijk naar u verzonden.

De vervolgconsulten zijn er om de voortgang te bespreken. Hierbij kunnen we uw vragen beantwoorden en uiteraard de metingen doen. U kunt tijdens het gesprek uw ervaring met het dieetadvies delen en desgewenst kan het advies bijgesteld worden. Wij vinden uw ervaringen en gezondheid belangrijker dan het getal op de weegschaal.

De diëtist legt persoonsgegevens vast om een kwalitatieve begeleiding te waarborgen. U hebt het recht om deze gegevens in te zien, te wijzigen en/of te laten verwijderen.

Specialisaties

 • Kinderdiëtetiek
 • Diabetes mellitus type 2

Contact

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen over begeleiding door ZorgWereld Diëtisten?
U kunt dan contact opnemen met ons via de telefoon of e-mail.

Wanneer u een afspraak wilt maken, maken wij uw dossier aan en vragen naar uw naam, geboortedatum, adres- en/of verzekeringsgegevens en de reden van verwijzing of waarom u een afspraak wilt maken.

Wij gaan hierbij zorgvuldig om met uw persoonsgegevens, zoals benoemd in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Klachten

Wij doen er alles aan goede zorg te verlenen en alles zorgvuldig te organiseren. Mocht u als cliënt onverhoopt toch niet tevreden zijn, dan is het belangrijk dit te bespreken. Samen zoeken we naar een terechte oplossing.

Samenwerkingsverbanden

Dietiek

Diëtetiek Plus+

Tegenwoordig nemen veel mensen hun toevlucht tot verschillende methoden om regionaal af te slanken. De aanwezigheid van resistente vetlagen in sommige delen van het lichaam veroorzaakt ongemak bij mensen. Hormonale aandoeningen als gevolg van genetische en omgevingsfactoren veroorzaken gewichtstoename. Wij bieden een manier aan om zonder medische ingreep verantwoord af te vallen.

Play Video