Skip to content

Diëtetiek Plus+

Tegenwoordig nemen veel mensen hun toevlucht tot verschillende methoden om regionaal af te slanken. De aanwezigheid van resistente vetlagen in sommige delen van het lichaam veroorzaakt ongemak bij mensen. Hormonale aandoeningen als gevolg van genetische en omgevingsfactoren veroorzaken gewichtstoename. Wij bieden een manier aan om zonder medische ingreep verantwoord af te vallen

Door onderstaande regionale uitdunningsmethoden te gebruiken wordt het mogelijk gemaakt om het gewenste uiterlijk te bereiken. Regionale verdunning wordt gebruikt om vetophopingen in sommige delen van het lichaam te elimineren. Dankzij deze toepassing wordt overtollig vet in gebieden zoals armen, benen, taille, buik en heupen probleemloos verwijderd, afhankelijk van de voorkeursmethode. Dankzij technologische apparaten zijn er belangrijke resultaten geboekt op het gebied van regionale uitdunning. Hieronder een opsomming van de machines die wij gebruiken.

Wat kunnen wij doen voor u?

RASPING PRO AFVALLEN

Afvallen zonder ingreep

Een Rasping Pro behandeling helpt u af te komen van uw laatste, meestal moeilijke, overtollige vetrandjes. In tegenstelling tot liposuctie komt bij deze behandeling geen enkele naald kijken.
Afvallen zonder ingreep dus!

Wilt u ook af van overtollig, en vaak hardnekkig, vet? Dan bent u aan het juiste adres. Voor meer informatie of een afspraak kunt u contact met ons opnemen! Radiofrequentie is een effectieve en veilige methode om plaatselijk af te slanken en de huid te verstevigen. Bij deze behandeling wordt vastzittend vet afgebroken en via de natuurlijke weg afgevoerd!

Tarieven zijn geldig tot 31 december 2023

rasping

LYMFEDRAINAGE VOCHT VERWIJDEREN UIT HET LICHAAM

Manuele lymfedrainage is een zeer rustige en zachte massagetechniek. De fysiotherapeut past speciale zachte aanrakingstechnieken toe om de lymfeklieren te stimuleren het vocht en daarmee de afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen. De massage heeft een ‘drukfase’ en een ‘druk loze fase’

  • Lymfedrainage-apparaat
  • Oedeem en zwelling
  • Premenstruele spanning
  • Gezwollen hielen
  • Meno-pauzale problemen
  • Constipatie en indigestie
  • Cellulitis en gewichtsproblemen
  • Toxineaccumulatie
  • Oedeem en ondersteuning van het genezingsproces
  • Hormonale onevenwichtigheden

Lymfedrainage zorgt ervoor dat oedeem en gifstoffen die met name cellulitis en regionale gewichtstoename veroorzaken, via de urinewegen uit het lichaam worden afgevoerd.

Het reguleert ook de bloedsomloop en zorgt zo voor een intensere en regelmatigere bloedtoevoer naar de cellen, waardoor het metabolisme wordt versneld en de huid strakker wordt.

Tarieven zijn geldig tot 31 december 2023

lymfedrainage

ZW-SHAPE SPIERMASSA

Het stimuleert de spieren en de ontwikkeling van de spieren. Tijdens het samentrekkingsproces treden breuken en herstructureringen op in de spierstructuur. Zo wordt een nieuwe collageenketen geproduceerd en wordt gezorgd voor spierontwikkeling en uithoudingsvermogen. Het samentrekkingsproces kost veel energie, wat resulteert in een grote
hoeveelheid vetverbranding. Zo worden spieropbouw en vetverbranding gestimuleerd. Tegelijkertijd wordt met het samentrekkingsproces de lymfatische bloedcirculatie versneld.

Tarieven zijn geldig tot 31 december 2023

zw shape

G5 MASSAGE

Zorgt voor regionale verstrakking, is een uiterst effectieve methode bij de behandeling van cellulitis en bij het regionaal afslanken. G5-massage, een speciale massagetechniek die de vetverbranding versnelt, is ook effectief bij het reguleren van de regionale bloedsomloop, het versnellen van de stofwisseling en het zorgen voor de bloedcirculatie. De G5 massage helpt ook bij
chronische vermoeidheidsklachten.

Tarieven zijn geldig tot 31 december 2023

g5 massage
Play Video