Skip to content

B2B diensten

Scholen

Wilt u uw leerlingen kennis laten maken met het belang van gezonde voeding en voldoende beweging? ZorgWereld geeft smaaklessen en voorlichting over gezonde voeding en beweging op kinderdagverblijven, basisscholen, middelbare scholen, MBO en HBO. Daarbij is het ook mogelijk om adviezen te ontvangen over een gezonde schoolkantine.

Bedrijven

Gezondheid zit niet alleen van binnen, ook de omgeving werkt hier aan mee. Wie gezond is, werkt met meer energie en plezier. Dit is niet alleen prettig voor de werknemer, maar ook voor de werkgever. Door gezond te eten en voldoende te bewegen en daarnaast een gezonde werkomgeving te creëren krijg je fitte medewerkers in een gezonde organisatie. ZorgWereld kan binnen uw bedrijf voorlichtingen geven met betrekking tot gezonde voeding en/of advies geven over een gezonde bedrijfskantine.

Interesse gewekt? Neem contact op voor de mogelijkheden binnen uw bedrijf.

Instanties

ZorgWereld heeft een nauwe samenwerking met verschillende welzijnsorganisaties binnen Rotterdam. Hierdoor maken wij het mogelijk om de meest kwetsbare groepen toch te voorzien van een gezonde leefstijl. ZorgWereld voorziet kwetsbare ouderen van voorlichting.

Play Video