Werkwijze

U heeft de knoop doorgehakt! U hebt besloten om samen met een diëtist een gezondere leefstijl te beginnen. Diëtistenpraktijk ZorgWereld is bereid om samen succes te boeken.

Wanneer u contact opneemt met Diëtistenpraktijk ZorgWereld krijgt u een diëtist aan de lijn. Samen plannen wij een afspraak voor een diëtist in de buurt. Een kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend.

De eerste keer dat u op het spreekuur van de diëtist komt vindt het intake gesprek plaats. Er wordt gekeken naar uw huidige voedingspatroon en leefstijl. Tijdens het gesprek komen onder andere uw wensen, mogelijkheden, medische gegevens, dagelijkse bezigheden en dieetgeschiedenis aan bod. Al deze factoren kunnen van invloed zijn op uw gezondheid.

Daarna kijkt de diëtist welke aanpassingen in uw voeding en leefstijl kunnen bijdragen aan uw gezondheid. De diëtist maakt in samenspraak met u een persoonlijk behandelplan. Deze worden uiterlijk binnen 5 werkdagen schriftelijk naar u verzonden.

De vervolgconsulten zijn er om de voortgang te bespreken. Hierbij kunnen we uw vragen beantwoorden en uiteraard de metingen doen. U kunt tijdens het gesprek uw ervaring met het dieetadvies delen en desgewenst kan het advies bijgesteld worden. Wij vinden uw ervaringen en gezondheid belangrijker dan het getal op de weegschaal.

De diëtist legt persoonsgegevens vast om een kwalitatieve begeleiding te waarborgen. U hebt het recht om deze gegevens in te zien, te wijzigen en/of te laten verwijderen.

Klachten

Wij doen er alles aan goede zorg te verlenen en alles zorgvuldig te organiseren. Mocht u als cliënt onverhoopt toch niet tevreden zijn, dan is het belangrijk dit te bespreken. Samen zoeken we naar een terechte oplossing.

Scholen

Wilt u uw leerlingen kennis laten maken met het belang van gezonde voeding en voldoende beweging? ZorgWereld geeft smaaklessen en voorlichting over gezonde voeding en beweging op kinderdagverblijven, basisscholen, middelbare scholen, MBO en HBO. Daarbij is het ook mogelijk om adviezen te ontvangen over een gezonde schoolkantine.

Bedrijven

Gezondheid zit niet alleen van binnen, ook de omgeving werkt hier aan mee. Wie gezond is, werkt met meer energie en plezier. Dit is niet alleen prettig voor de werknemer, maar ook voor de werkgever. Door gezond te eten en voldoende te bewegen en daarnaast een gezonde werkomgeving te creëren krijg je fitte medewerkers in een gezonde organisatie. ZorgWereld kan binnen uw bedrijf voorlichtingen geven met betrekking tot gezonde voeding en/of advies geven over een gezonde bedrijfskantine.

Interesse gewekt? Neem contact op voor de mogelijkheden binnen uw bedrijf.