Thermische behandelbedden

Er is een groeiend alternatief voor aanvullende behandelingen in de zorgsector. Heeft u last van uw rug, nek of schouderbladen, probeer dan onze thermische behandelbedden geheel vrijblijvend uit. Om verschillende aandoeningen zoals rugpijn, nekpijn, ontsteking en neurologische problemen te verlichten en te behandelen zijn de thermische behandelbedden van Migun ontwikkeld

De jade helium stenen die verwerkt zitten in de thermische massagebedden warmen op tot een temperatuur van 70 graden Celsius. Dit gaat gepaard met een vorm van infraroodstraling. De straling dringt tot 7 cm door in het lichaam en geeft een ontspannend effect. De stenen rollen compleet door vanaf het nek tot aan de enkels. Tijdens de massagebehandeling merkt de patiënt dat bepaalde drukpunten meer warmte en meer druktherapie wordt toegepast. De thermische massage bed van Migun geeft een intense, verwarmde massage over de gehele lengte van de wervelkolom, ontspant pijnlijke spieren en verbeterd de bloedtoevoer naar beschadigde weefsels. De thermische massage bed heeft als functie om de massage rondom de gewenste delen te concentreren. Pijn, krampen en gevoelloosheid wordt verlicht.

Resultaten van proefpersonen toonden significant positieve veranderingen in de systolische, diastolische en polsdruk metingen na het gebruik van de thermische massage bedden van Migun. Ook is er een significante daling van de bloedsuikerspiegel van diabetespatiënten geconstateerd. Een ander voordeel van de thermische massage bedden van Migun is de verhoogde energie en het beter kunnen slapen. Dit is het gevolg van verlichtende pijn, verbeterde bloedsomloop, spierontspanning en weefsel ontgifting. Een regelmatige massage helpt het verlichten van depressie en verhoogt het gevoel van vitaliteit.

De infrarood stralen die vrij komen bij het verwarmen van de jade stenen hebben een aanzienlijke invloed op calorieverbruik. De warmte en infrarood straling bevorderd de grote lymfe-omloop, waardoor opgeslagen toxines en het lymfesysteem los wordt gemaakt. De toxines die opgeslagen zijn in vetcellen worden bevrijd, dat weer leidt tot vetverbranding.

  TARIEVEN

EENMALIGE BEHANDELING € 6
STRIPPENKAART 3 KEER € 15
STRIPPENKAART 6 KEER € 25
STRIPPENKAART 10 KEER € 40