Fysiotherapie – Algemeen

Door onze revolutionaire aanpak, die zorgt voor synergie tussen de Oosterse geneeskunde en Westerse wetenschap, zijn onze fysiotherapeuten in staat om u van uw klachten af te helpen. Door onze speciale massagetherapie, verbeteren wij uw beweeglijkheid en verminderen uw pijn. Als onderneel op de fysiotherapiebehandeling kunt u in onze moderne fitnessruimte oefenen. Verwijzing van een arts is niet nodig.

De algemeen fysiotherapeut is deskundig op het gebied van bewegen. Zij behandelt cliënten die in het dagelijkse leven belemmerd worden bij het bewegen. Bij ons werken 6 fysiotherapeuten in de praktijk. In Nederland werken inmiddels 20.000 fysiotherapeuten in zelfstandige praktijken, gezondheidscentra, ziekenhuizen, revalidatiecentra, verpleeghuizen en in het bedrijfsleven. Samen met de algemeen fysiotherapeut werkt u aan meer bewegingsvrijheid, mogelijkheden en een betere kwaliteit van het dagelijks leven.

“Fysiotherapie is een mooi vak. Het samenwerken met meerdere disciplines in een gezondheidscentrum biedt vele voordelen voor de cliënt. Hierdoor kunnen we een goed behandelplan maken en dit komt de kwaliteit van de behandeling ten goede”.

De algemeen fysiotherapeut behandelt cliënten individueel of in groepen. De therapeut gaat samen met u aan het werk om u zo snel en zo goed mogelijk resultaat te laten behalen. Bij het opstellen van een behandelplan kijkt hij of zij samen met u naar uw wensen, uw lichamelijke situatie en uw mogelijkheden. Met adviezen en oefeningen zorgt de fysiotherapeut ervoor dat u weer beter kunt bewegen. De laatste jaren gaat veel aandacht uit naar de preventieve gezondheidszorg. Ook daarvoor kunt u terecht bij de fysiotherapeut.

Bij ons in de praktijk kunt u terecht voor:

  • Manuele Therapie

  • Dry Needling

  • Medical taping

  • Oedeemfysiotherapie Vodder

  • Manuele Lymfedrainage

  • Bekken klachten voor en na de zwangerschap

  • Beweegprogramma’s voor diabetes patiënten

  THERAPEUTEN

Julisa Joe
Julisa JoeAlgemeen fysiotherapeut